PWF RPG
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PWF RPG

Türkiye'nin En İyi Güreş RPG'si

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Superstar Edge Ringe !

2 posters
YazarMesaj
*Rated R Edge*

*Rated R Edge*

Superstar Edge Ringe !  Empty
MesajKonu: Superstar Edge Ringe !    Superstar Edge Ringe !  EmptyC.tesi Eyl. 03, 2011 12:34 am

Superstar Edge Ringe !  24pj4eu
(Elinde Bir Mikrofon Vardır)
(Ringe Girer Konuşmaya Başlar)
-İşte Karşınızda RAW Brandının Yüzü İşte Muhteşem Kişi WWE Kemerinin Sahibi İşte O Kişi Karşınızdaaa !
Rated R Superstar Edge !!!!!
Evet Sevgili İzleyenler İşte Karşınızdayım Durun Durun Çıldırmanıza Gerek Yok Sakin Olun
-Şimdi Başlıyoruz (Gülümser)Evet RAW Gm sana Şunu Sölüyorum WWE Kemer Ünvanı İçin Bana Şans Ver Bir Saniye Bir Saniye Şansmı Ver Dedim Afedersiniz
KEMERİMİ Unutmuşum Bi zahmet Getirsene (Kahkaha Atar)WWE Kemerini Ben Alıcağım ne Olursa Olsun Feudmu Feud , Maç İse Maç Bunların Hepsine Gireceiğim Ve WWE Kemerini Alacağım
Herkezin bir Hedefi Olur Sadece Bir Siz Salak Şeylerle Uğraşırken Ben O Hedefin WWE kemeri Olduğunu Öğrendim Siz Partiler , Diskolara Giderken Ben Spor Salonunda Çalışıyor Hazırlık Maçında Rakipleri Pataklamakla Uğraşıyordum Yani WWE kemeri Bir Kişinin Olucaksa Oda Benim Ben Bağzı Kişiler Neden Hep WWE , WHC Diyorlar Tag Team Neden Kazanmak İstemiyorsun Diyorlar Bende Şunu Diyorum Benle Aynı Seviyedeki Güclülüğü Olan Kişi Yok Tabi Olabilirde Şimdi RAW GM'sini Rİnge Davet Ediyorum Lanet Olsun Gel Şuraya Ve Bana Bir WWE Kemer Maçı Hazırla Biraz Çalış Oturarak Para Kazanma.
The Awesome One
Administrator
Administrator
The Awesome One

MesajKonu: Geri: Superstar Edge Ringe !    Superstar Edge Ringe !  EmptyC.tesi Eyl. 03, 2011 8:18 am

Superstar Edge Ringe !  3592667a
Superstar Edge Ringe !  3616650A
Superstar Edge Ringe !  Tumblr_lqh62dnl3y1qmajmb
Superstar Edge Ringe !  Tumblr_loah07UwMQ1qax9gv
-Kes sesini Edge kafamı şişirdin kendini ne sanıyorsun.Ama istediğini kazandın sana bir WWE kemeri maçı ayarlıyacağım rakiplerin ise Alberto Del Rio ve The Undertaker başarılar oyuncu
Superstar Edge Ringe !  Tumblr_ln06nvHJTW1qicjk9
yapar ardından ringi terk eder.
http://guresrpg-pwf.yetkin-forum.com
*Rated R Edge*

*Rated R Edge*

MesajKonu: Geri: Superstar Edge Ringe !    Superstar Edge Ringe !  EmptyC.tesi Eyl. 03, 2011 11:44 am

-Tamam Miz Tamam Böle Bir Maç Olucak The Undertaker Ve Alberto Üzgünüm Kemeri Ben Alıcam Üzgünüm Spear! Yemiş Yerde Ağlarken Ben Zafer Keyfini Cıkartıyor Olucağım.
(Mikrofonu Yere atar ve Soyunma Odasını Kafasını Sallayarak gider.)

OUT:Kilit PlS

Superstar Edge Ringe !
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Rated R Superstar Edge Twitter
» Edge | Banners
» Rated R edge