Çalar Ve Sandman Seyircilerin Arasından Çıkıp Ringe ilerler. Ellindeki Kendo Stick i Kafasında Parçalar! Kendo Stick in açtığı yaradan akan kanı dilinin ucuna sürer ve Zevk ile Gülümser ! Ardından mikrodunu eline alır.
Merhaba,.... Size Nasıl hitap edeyim bilemedim. Züppeler mi ? Yoksa İğrenç sülükler mi ? Aslında her ikiside sizsiniz. (Booo) Hadi ama kabullenin. Ama Sizin suçunuz yok. Suç PWF yönetiminde. PG yi Aktif duruma getirdiler ve sizi Temiz ( ! ) , Eğlenceli ( ! ) ve en önemlisi çocuk dizisi gibi bir Güreşe alıştırdılar. Şuan kafamdan akan şeyi daha önce gördünüz mü ? Bu kan sizi salaklar. ( booo) Evet Ve Ben Kanın kokusunun bile zevk verdiğine inanıyorum. Burdaki züppelerde buna inanacak . Özellikle Kendini yılan sanan Orton. Evet Sen bir yılansın aslında ! Sürünüp iğrenç salyalarını akıtıyorsun ve Seyirci zevk alıyor. Aah Dostum ama ben yılanları yemeye bayılıyorum. Hemde kanlı ve çiğ bir halde. Bunu sana en yakın SD de Göstericem. ama erken bir ön gösteri istersen ben burdayım Ve Kan kokusu alıyorum .