| 3 Eylül 2011 Haberleri | |
|
+4Awesome One Child Dos Caras Ace of Spades *Rated R Edge* 8 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
*Rated R Edge*
| Konu: 3 Eylül 2011 Haberleri C.tesi Eyl. 03, 2011 7:43 pm | |
| Merhaba PWF izleyicileri Ben Sonny Marvelous Bugün RAW Haberlerini Ben Size Sunucağım
Bügün RAW Oldukca Haraketli Geçti 4 Dev Birbirine Meydan Okudu Tek Hedefleri İse WWE Kemer Ünvanının Olduğunu Dile Getirdi Fakat RAW GM'nin Acıklamasıda Şöle Oldu ''WWE Ünvan Maçı Alberto Del Rio Vs Edge Vs Undertaker''Olarak Söledi Feudda İse jeff hardy Gelip Bende Bu Maçtayım Dedi Fakat Raw Gm Tarafından Kesinleşmedi Bu haber.
Alberto Deil Rio Yaptığı Feudda edge Gelirek 2 Güreşciye Undertaker Ve Alberto'nun Ne Kadar Kötü Güreşci Olduklarını Söledi Alberto Edge Laf Sölemeden Undertakere Kısacası Hiçsin Dedi Edge Bu Sefer Albertoyu Övdü Undetakere Laflarını Söledı Ardında Undertaker ise Edge İle Albertonun işbirliği yaptığı Belirrti .
Kemer Ünvan Mucadelesi Elimizdeki Bilgilere Göre Pazartesi Olucağını ı Yani 2 Gün Sonra Güreşciler Gercektende Güreşciler COk Çalışıyor Diyebiliriz Herkez Kemeri istiyor Fakat O kemeri Sadece Bir Kişi Alıcak Acaba Kim ?
~~~~~Güreşcilerin Acıklık Getirdiği Cevapladığı Sorular~~~~~~ Edge : Benim Alberto ile Hiçbir işbirliğim yok Fakat Olabilir Cümlelerini Belirtti. Alberto Del Rio : Ben Sadece gercekleri Sölüyorum Artık Undetaker Yaşlandı Ve Gücsüzleşti Ben harika İnsan Olarak O kemer Bana Cok yakışacak Dedi (Göz Kırptı ) Undetaker : Edge İle Alberto Del Rio Maçda İşbirliği Yapıp Kemerini Alıcaklarını Sanıyorlar Fakat İkisinide Rİngde Mahvedeceğim Emin Olabilirsiniz. Jeff Hardy (Haber Almak İçin Peşinden Gittik Fakat Söz Sölemeden Aracı Binip Gitti)Bu Günlük Haberler Bu kadar Birazdan karşınızda SmackDown haberleri Gelicek İyi Gunler (Mesaj yazmayınız , Hakandan İzin Aldım yaz Dedi yardımcı Bul Dedi , Haberler Az Ya Da Kötü Olabilir 1-Daha Neredeyse Bugun Feudlar gercekleşti Maç Olsaydı Belki Daha Cok Olurdu )
En son *Rated R Edge* tarafından C.tesi Eyl. 03, 2011 7:52 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi | |
|
| |
Ace of Spades
Mesaj Sayısı : 142 Kayıt tarihi : 02/09/11 Yaş : 29 Nerden : Samsun
| |
| |
Dos Caras
| Konu: Geri: 3 Eylül 2011 Haberleri C.tesi Eyl. 03, 2011 8:00 pm | |
| Teşekkürler. Yardımcın ben olabilirim CWE'de bulunmuş herkes bilir bu işte süperimdir. Örnek haberler istiyorsan ÖM'den atarım. | |
|
| |
*Rated R Edge*
| Konu: Geri: 3 Eylül 2011 Haberleri C.tesi Eyl. 03, 2011 8:05 pm | |
| - Dos Caras demiş ki:
- Teşekkürler. Yardımcın ben olabilirim CWE'de bulunmuş herkes bilir bu işte süperimdir. Örnek haberler istiyorsan ÖM'den atarım.
Yardımcım Değil yardımcı olucak Kişi HHH İşte Fakat Sende Raportaj Yapabilir Yada Senle Sıra Sıra yazabiliriz ? | |
|
| |
Awesome One Child Co Admin
| Konu: Geri: 3 Eylül 2011 Haberleri C.tesi Eyl. 03, 2011 8:08 pm | |
| Güzel olmuş. Şovlar başlayınca daha güzel haberler çıkar. | |
|
| |
*Rated R Edge*
| |
| |
The Viper Super Moderator
| Konu: Geri: 3 Eylül 2011 Haberleri C.tesi Eyl. 03, 2011 11:42 pm | |
| Güzel olmuş.Ellerinize sağlık. | |
|
| |
Ace of Spades
Mesaj Sayısı : 142 Kayıt tarihi : 02/09/11 Yaş : 29 Nerden : Samsun
| Konu: Geri: 3 Eylül 2011 Haberleri Paz Eyl. 04, 2011 12:42 am | |
| | |
|
| |
Best İn The World
| Konu: Geri: 3 Eylül 2011 Haberleri Paz Eyl. 04, 2011 1:27 am | |
| Röpörtaj yapmayı ben çok istiyorum Bu arada ellerinize sağlık güzel olmuş. | |
|
| |
Destructive Boy
Mesaj Sayısı : 64 Kayıt tarihi : 02/09/11 Yaş : 26 Nerden : İst. / And. Yakası
| Konu: Geri: 3 Eylül 2011 Haberleri Paz Eyl. 04, 2011 10:14 am | |
| Benim Intercontinental Championchip maçıyla debut istediğimi neden söylemedin ... Yine de Smackdown da Raw da güzel... | |
|
| |
Jeff Hardy
| Konu: Geri: 3 Eylül 2011 Haberleri Paz Eyl. 04, 2011 10:43 am | |
| SmackDown güzel ancak Raw haberleri için aynı şeyi söyleyemeyiz.Raw haberlerinde her kelime büyük.Örn : "Bügün RAW Oldukca Haraketli Geçti 4 Dev Birbirine Meydan Okudu Tek Hedefleri İse WWE Kemer Ünvanının Olduğunu Dile Getirdi." Bir kelime sürekli gözüme çarptı."Söledi" falan yazmışsın bunları Türkçe'ye uyarak yazarsan daha iyi olur.Haberler kısa ama şovlar başlayınca artmasını temelli ediyorum başarılar. | |
|
| |
Destructive Boy
Mesaj Sayısı : 64 Kayıt tarihi : 02/09/11 Yaş : 26 Nerden : İst. / And. Yakası
| Konu: Geri: 3 Eylül 2011 Haberleri Paz Eyl. 04, 2011 10:45 am | |
| O zaman şöyle bir şey diyelim Raw'ın haberleri Smackdown'un düzeni güzel ... | |
|
| |
| 3 Eylül 2011 Haberleri | |
|