Konu: Güreşcimiz Sheamus Bana Göre İnceleme C.tesi Eyl. 03, 2011 6:48 pm
Sheamus Bildiğimiz Gibi Güclü Güreşcilerden Biridir Şöle Bi Geçmişini Anlatıyım -Sheamus WWE Return Yaptığı Zaman John Cena Yı Dağıttı Cena Ne kadar Cabaladıysa Yinede Başarılı Olamadı Sheamus John Cena Feudu Başlamıştı Sheamus Return Yaptıktan Sonra Neredeyse 1-2 Şov Sonrasında John Cena'dan Kemeri Aldı Daha Sonralar İstatisliklere Göre John Cena Hiç Bir Normal Maç Da Sehamusu yenemedi 8-0Dı Resmen Bu Feud Baya zaman Aldı Sheamus Gercektende Resmen Bana Göre COk Güclüydü Neden Derseniz John Cena Harici Kimle CIktıysa Adam İşi Bitiriyordu , Sonralar Feud Bitti . -Bu Sefer Sheamus Randy Orton İle Feuda Girdi Randy Orton Coğunluk İle Kazandı Fakat Şunu Hatırlatayım Orton Vs Cena Da İse Cena Yeniyordu Fakat Sheamus Cenayla Yaptığında Yeniyor Yada Cok Sürüyordu yenilsede ] Sheamus Gücü Düşmüş Bölece BUnu Gördük -Daha Sonralar Sheamus İle Neler Oldu Anlamış Değilim Bu Sefer U.S.C İçin Kofi (Yanlış Hatırlıyor Olabilirim)Feuda Girdi Bakın WWE kemer İçin Güreşen Kişi Artık U.S.C İçin Feudlara Giriyordu Ciddi Anlamda Düşüş Gercekleşti -Şimdi İse Adam Kemer Feuduna Bile Girmiyor (Nereden Nereye)
Burada Anlatmak İstediğim Şu WWE Yeni Bir Güreşciye Ne Kadar Değer Veriyor Abartıcak Şekilde Push Daha WWE Ünvan Maçına Cıkıyor Yeniyor Sonralar Yeniliyor Başka Feuda Geçiyor Yine Yeniliyor Daha Sonralar 2. kemer Olan I.C U.S.C Kemerleri İçin Feudlara Giriyor Bir Kişiye Baştan Değer Veriyorsan Bunuda Devam Ettir.
Best İn The World
Konu: Geri: Güreşcimiz Sheamus Bana Göre İnceleme C.tesi Eyl. 03, 2011 6:54 pm
Biraz kısa ama güzel teşekkürler.
*Rated R Edge*
Konu: Geri: Güreşcimiz Sheamus Bana Göre İnceleme C.tesi Eyl. 03, 2011 7:00 pm
Önemli Değil Aklıma BUnlar geldi Kısa Kestim
The Sicilian Mafia
Administrator
Konu: Geri: Güreşcimiz Sheamus Bana Göre İnceleme C.tesi Eyl. 03, 2011 9:08 pm
Kısa ve öz. Hoş. Eline sağlık. Devamını bekleriz.
*Rated R Edge*
Konu: Geri: Güreşcimiz Sheamus Bana Göre İnceleme Paz Eyl. 04, 2011 3:23 am
The Sicilian Mafia demiş ki:
Kısa ve öz. Hoş. Eline sağlık. Devamını bekleriz.
Tabi Destan Yazıcam Size Destan
Destructive Boy
Mesaj Sayısı : 64 Kayıt tarihi : 02/09/11 Yaş : 26 Nerden : İst. / And. Yakası
Konu: Geri: Güreşcimiz Sheamus Bana Göre İnceleme Paz Eyl. 04, 2011 10:29 am
Kofi'yle değil. Daniel Bryan'dan aldı sonra SD'ye draft olunca Kofi de Raw'a draft olunca yönetim kemer draftı istemedi ve Kofiy'le Sheamus'u o zaman Extreme Rules'te kapıştırıp Kofi'ye kazandırdı. (Yanlış hatırlamıyorsam )
*Rated R Edge*
Konu: Geri: Güreşcimiz Sheamus Bana Göre İnceleme Paz Eyl. 04, 2011 2:24 pm
Destructive Boy demiş ki:
Kofi'yle değil. Daniel Bryan'dan aldı sonra SD'ye draft olunca Kofi de Raw'a draft olunca yönetim kemer draftı istemedi ve Kofiy'le Sheamus'u o zaman Extreme Rules'te kapıştırıp Kofi'ye kazandırdı. (Yanlış hatırlamıyorsam )
Dedim ya yanlış hatırlıyor olabilirim diye.
Destructive Boy
Mesaj Sayısı : 64 Kayıt tarihi : 02/09/11 Yaş : 26 Nerden : İst. / And. Yakası
Konu: Geri: Güreşcimiz Sheamus Bana Göre İnceleme Paz Eyl. 04, 2011 5:04 pm
Bende öyle dedin diye söyledim ayıplamak için değil .
Dark Mask
Konu: Geri: Güreşcimiz Sheamus Bana Göre İnceleme Ptsi Eyl. 05, 2011 12:07 am
Bence Sheamus kemeri yokken daha iyi durumda şu an.